16 éves fiúként mit dolgozhatnék gimnázium mellett? ( ami nem megdonálc és min 6-700 ft. Fizet per óra
Szia, én lelkes diákmunkás vagyok már sok éve (most 22 vagyok). Kicsit nagyon az igényeid, nem gondolod? Ha nem akarsz mekibe vagy bevásárlóközpontba menni, akkor mehetsz az út mellé kisszékkel számolni a kocsikat, vagy telefonkönyvet hordani.
Én a Tescoban pakkolom az árut éjszakánként, főleg ünnepekkor, pl még szenteste előtti éjszakán is. Nem elég hogy 8,5 órára épphogy 3ezret megkapok (mert még a diákszövetkezet is leveszi a magáét) a belem húzom reggel 6 órára, és még jól "belém is rúgnak" a tesco dolgozók. Hányszor mentem haza onnan sírva mert kitapossák az embernek a lelkét is, csakazért, mert diák.... és tudod mit, ez a legjobb munka az összes diákmeló közül. Akkor gondolhatod milyen a többi! Szerintem ne válogass, és nézz több híradót, mert nem hiszem hogy komolyan gondoltad azt hogy könnyű munkát akarsz vállalni 6-7százas órabérért... az 53 éves apám nem keres közel ennyit, pedig már legalább 20 éve van a jelenlegi cégénél.
22L
Háát... nem tudom, 18 év alattiak csinálhatják-e, de egy lehetőség a "hostmunka". Ez valójában promóciókat takar, meg kell szólítani az embereket, vásárlásra ösztönözni őket, beszélni nekik a termékről, szórólapot vagy termékmintát adni nekik. Én ezt csináltam egyetem alatt, és akkor (5-6 éve) 500-600 forint körül volt az órabér, tehát azóta lehet, hogy felment 600-700-ra.
Ez sem egy álommunka, de talán jobb, mint a dobozolás és társai.
A pestiestben szoktak ilyen ún. hostessügynökségek hirdetni. Fiúkat is keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!