Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Adóalap? Ez most hogyan?

Adóalap? Ez most hogyan?

Figyelt kérdés

Megkaptam a fizetéses papíromat, tavaly ennek összege ~5.000 körül mozgott, mostani hónapban ennek értéke 21.000 ft.

Összes levonás 45.000 FT, Bruttó kereset 126.000 FT. Ezt most nem értem, kis elszámolás, vagy ezt majd visszaküldik adóbevallás után?

2013. febr. 8. 21:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Egy kicsit kaotikusan fogalmaztad meg a kérdést, azért nem kapsz válaszokat. Én se értem.

Az adóalapod a bruttó béred normál esetben!

Mit nem értesz?

De tudod mit? Itt egy bérkalkulátor, ide írd be a bruttó béred, és a program kiszámolja neked, mennyi levonásnak kell lenni:

[link]

2013. febr. 10. 23:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Elméletileg, a kalkulátor szerint (én is rögtön erre kerestem rá), egy gyerek esetében, ha családi pótlékban részesül, 10.000 huf-os adóalap kedvezményt kéne kapni. Mi ezeket a papírokat el is intéztük, de most a januári papíron mégis az eredeti adóalap szerepel. Kedvezmény nélkül.
2013. febr. 11. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!