Mi várható a meghallgatás 2. körében?
Sziasztok!
Az egyik vezető telekommunikációs cég 1. rostáján túljutottam, hétfőn lesz a következő. 3-4 órát kell rászánnom az elmondottak szerint, hogy felmérjék hogyan teljesítek a gyakorlatban. Ügyfélszolgálatról van szó, tehát szerintetek engem is kiültetnek a pultba a többi ügyintéző mellé? Vagy ilyen hosszú időre mit várnak el? Köszi!
3-4 óra nagyon sok. Hidegélelmet vigyél :)
Dolgoztatni, nem dolgoztathatnak hiszen szerződésed sincs velük. Márpedig ha épp akkor ellenőrizné őket egy munkaügyi ellenőr, akkor nem tudnának veled elszámolni. Szóval ebből kiindulva, nem hinném hogy odatesznek a többi ember közé. Inkább gondolnék stressz interjúra vagy szituációs helyzeteket szimulálnak és ott kell bemutatnod magad. Kíváncsi lennék majd a beszámolóra! :)
Köszi a válaszokat!
Nem mondták,csak hogy csinosan (fehér ing,fekete nadrág) menjek,bár az első körben is úgy öltöztem természetesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!