Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mire számíthatok a második...

Mire számíthatok a második interjún?

Figyelt kérdés

Jelentkeztem egy céghez sima asszisztensi munkakör betöltésére. Be is hívtak és szimpatikusnak találtak, mivel már akkor utaltak rá, hogy lehet be fogok kerülni a második körbe..nos a kb. 20-25 perces interjú alatt szinte mindenről kifaggatott a "jövőbeli" főnököm (iskolák, bérigény, főnökről és munkahelyről vélemény, előző munkahelyek, szituációk) amit lehetett, így fogalmam sincs, hogy mit is kérdeznének még ebben a második körben. Ráadásul az interjú mellett lenne egy kis próbamunka is (és mindez mellékesen az esti órákban...). Nem értem, hogy egy szimpla asszisztensi állás miatt miért kell ennyi huzavona...

Vajon ugyanazok a kérdések fognak ismét elhangzani?

2013. febr. 7. 15:40
 1/5 anonim válasza:
Valószínű "csak" a próbamunka lesz a második interjún.
2013. febr. 7. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csoportos lesz. A többi 2. körössel lesznek szituációs gyakorlatok esetleg; vagy még olyanra gondolok, hogy egy (vagy több) másik jelenetkezővel egyszerre lesz az elbeszélgetés és olyan kérdések, hogy miért téged vélasszanak, miért ne a másikat. Ilyesmiről hallottam már.
2013. febr. 7. 15:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Az az igazság, hogy nem egy annyira felelősségteljes munkakör, hogy annyira durva szituációkban találhatnánk magunkat:)

Viszont az eléggé szemét dolog, ha úgymond egymásnak akarnának ugrasztani..

2013. febr. 7. 15:53
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez kb olyan, mint mikor egy mezei pénztárosi álláshoz motivációs levelet kérnek :/

Ha így szembesítenének egymással titeket, az csak ingyencirkusz az interjúvolónak.

2013. febr. 7. 16:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon szomorú, hogy ennyire kihasználják a munkanélküliséget:/
2013. febr. 7. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!