Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha leérettségizek, milyen...

Ha leérettségizek, milyen esélyem van a lenti céljaim megvalósítására?

Figyelt kérdés
Betanított munkás/ Segédmunkás/ Egyszerű irodai munka , nettó 70000-80000 forintos fizetés. (Igen, nagykorú vagyok, hengeres szervvel, és két golyóval)

2013. febr. 5. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:

A nick neved telitalálat.

Az irodai munkát ki is lőheted....15 éve még talán elég lett volna egy érettségi de ma már kell plussz.

A bérigény mondjuk reális.közalkalmazottként minimálbért kapnál 70ezret. Segédmunkásként ha jo helyet fogsz ki 80at megkapod plusz az "okosságok" de elég szörnyű hogy ilyen fiatalon ilyen celjaid vannak.en szakmát tanultam vna a helyedbe vagy tanulnék tovabb.

2013. febr. 5. 17:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Ebbem az évben akinek nincs kölke, annak bruttó 74690 Ft a garantált bérminimuma, aludobozolással meg lehet dobni, vagy gyerekvállalással. Elegem van már a sok háziból! 1 k. kölö már 75,5%-ot ad a bruttóból, 2 81,5 %-ot plusz családi pótlék. Hát a F.asz se tanul tovább, hogy még jobban kikészüljek? Különben meg elvállalok napi 10-12 órás műszakot is. (Igen, jópárszor dolgoztam már, van félretett pénzem, és valutám is)
2013. febr. 5. 17:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Párdon, bruttó 114000, elírtam.
2013. febr. 5. 18:02
 4/6 anonim ***** válasza:
kell valami papír szakma
2013. febr. 5. 19:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Döbbenten olvastam a #2 / 17:59-es hozzászólásodat. Még csak 18 vagy, mióta tanulsz? 12 éve. Mire 30 leszel, (szerencsésebb esetben) 12 éves betanított / segédmunkás múlttal, beleunsz abba is. Vissza fogod sírni ezt a pillanatot, hogy miért nem tanultál tovább.

Annyira nem szívderítő életpálya 70 e forintért görgetni a mókuskereket, kiszolgáltatva magad a munkáltató szeszélyeinek. Ha mégis ezt választod, nagy eséllyel az életben nem tudsz majd kiszállni belőle.

2013. febr. 6. 03:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát a gyerekvállalásra ne alapozd a jólétet, mert egy gyereket felnevelni sokkal többe kerül, mint amennyit állam bácsi ad utána!

Ha nem akarsz tanulni, egyszerű a képlet, betanított munka vagy segédmunka. Valakinek ezt is el kell végezni. A bérigényed reális. Az irodai munkát felejtsd el, oda már a diplomások között is válogatnak.

2013. febr. 20. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!