Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy hiteliroda értékesítőjének...

Egy hiteliroda értékesítőjének mi a feladata?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 11:33
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Semmi, max. leszopni a fönököt. Én is azt szoktam, ezért kapok havi 350.000 Ft-ot.
2009. szept. 3. 16:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Átverik az ügyfeleket. Szerencsétleneket akarják lehúzni. Csak a jutalékra mennek. Mindig azt a rizsát nyomatják, hogy az ügyfél számára legkedvezőbb megoldást segítenek kiválasztani, de közben azt a hitelt (annak a pénzintézetnek a termékét) akarják neki kiközvetíteni akik a legjobban lefizették. Korrupt az egész. Tisztességtelen üzletek vannak mögötte, másrészt kontár emberek végzik. Végzettség nélkül, az első embert, aki beszáll, felveszik, persze közben a már nagymenők őt is jól lehúzzák pénzzel, ha pedig nem eléggé dörzsölt, nagyot bukhat rajta.

Persze tapasztalatból beszélek. Nem azért vagyok ilyen kiábrándúlt, mert nekem nem jött be és most jártatom a számat, hanem tényleg a legtöbb ilyen hiteliroda csak egy szélhámosság. Engem is átvertek és rengeteg pénzt öltem bele, -mert ez mégiscsak egy vállalkozás, és pént csak pénzből lehet csinálni- jelszóval. Lehúzzák az ügyfeleket és kizsigerelik az újakat, akik nagy reményekkel állnak neki a munkának, abban reménykedve, hogy talán most sikerülni fog!

Nem ajánlom semmiféleképpen, nagyon sokan buktak már bele. Majdnem olyan a színvonala, mármint olyan komolytalan, mint az MLM rendszerű hülyeségeknél.

2009. szept. 3. 16:34
 3/3 A kérdező kommentje:
Az elsőnek grat:S puszta kíváncsiság volt. Köszi
2009. szept. 3. 21:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!