Külföldön olyan munka hely ahol dolgoztatnak Magyarokat? Bárhol?
Figyelt kérdés
Külföldi munkát szeretnék mert itt már hónapok óta nem találok munkát, és ez így nem mehet tovább, sajnos csak a Magyar nyelvet beszélem de még wc-t is pucolnék csak legyen valami munkám valakit tud bárhol külföldön céget aki Magyarokat is alkalmaz ? Itt a vagyonőri igazolványommal nem megyek semmire....2013. jan. 31. 11:22
1/15 anonim válasza:
Ha tényleg komolyan gondolod, akkor megérdeklődhetem pár ismerősömnél DE! azt tudni kell szinte minden külföldi munkáról, hogy nagyon kihasználják az embert, és a körülmények sem a legnyugatiasabbak. Értem ez alatt a 12 órás munkaidőt, 2 héten keresztül 1 pihenőnappal, a szálláson 3-4 fős szobákat, koedukált zuhanyzó, wc legtöbbször nem szobánként, hanem szintenként, kiutazást neked kell intézned, ahogy az esetleges hazalátogatást is, nincs rendes szabi, csak ha szerzel a helyedre embert, amíg te nem vagy... és mindezt magyar szemmel jó fizetésért, ott viszont még a minimál bért sem adják meg, mert tudják, hogy a szegény magyarnak ez is sok pénz..... anyagilag lehet, hogy jól jár az ember, de én már láttam nem egy olyat, aki lelkileg tönkre ment az ilyen szintű "rabszolgamunkában".
2/15 anonim válasza:
Vagyonőri bizonyítvánnyal fel kell keresni egy őrző-védő céget. Aztán majd ők kiközvetítenek üzletekbe. El lehet vele helyezkedni, csak akarni kell.
3/15 A kérdező kommentje:
hállás lennék ha megérdeklődnéd, tudom mire számítsak magyarban sem sokkal szebb a helyzet, volt már részem hasonlóban Magyarban is idegileg meg már tönkretett a munkanélküliség.
2013. jan. 31. 12:00
4/15 A kérdező kommentje:
"helyezkedni, csak akarni kell." ha ez ilyen egyszerű lenne.. sokk helyről azzal koptatnak le hogy nincs tapasztalatom de úgy nem is lesz ha nem alkalmaz senki..
2013. jan. 31. 12:02
6/15 anonim válasza:
Én tudnék lehet segíteni, de ilyen passzivitás mellett lehet hanyagolni kellene a dolgot.
7/15 A kérdező kommentje:
Dorog
2013. jan. 31. 13:12
8/15 anonim válasza:
Sajnos nyelvtudás nélkül egyenlő a nullával az esély. Legalábbis nekem az a minimum egy jelentkezőnél.
9/15 A kérdező kommentje:
nembaj hajléktalan még lehetek..
2013. jan. 31. 14:24
10/15 anonim válasza:
nem kell hozzá nyelvtudás... főleg németországban nagyon sok olyan hely van, ahol csak magyarok dolgoznak, így aztán németekkel csak az utcán találkozhatsz, ahol meg nem kell velük beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!