Tudtatok arról, hogy a munkaügyi kirendeltségek térítik oda-vissza utazásaink költségét, ha állás elbeszélgetésre megyünk?
Nekem Egerben mondták, hogy nem tudom hány megyén belülit, + havi 1 megyén kívülit térítenek, a pesti utazásnál a BKV napijegyet térítik.
Egyszer mentem így Pestre, nekem nem adtak nyomtatványt, az interjún kellett kérnem igazolást, hogy ott jártam - kérdezgettek is mi ez, mit adjanak, lehet egyrészt ezen is csúsztam el, hogy feltartom őket meg ott "garasoskodok"...
A papírt a buszjegyekkel, napijeggyel együtt elvittem a munkaügyibe, fél napos várakozás után bevették, eltették a fiókba, aztán semmi sem történt. 2 hónap után bementem megkérdezni mi van, de nem mondtak semmi érdemlegeset, várjak, majd jön a pénz. Azóta eltelt 1,5 év és nem fizették vissza, szerintem valamelyik fiókban elveszett, lehet már nincs is ilyen lehetőség azóta...
De próbálkozni lehet vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!