Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pénzügyi asszisztens feladatai?

Pénzügyi asszisztens feladatai?

Figyelt kérdés
Suli választás előtt állok és érdeklődnék, hogy a pénzügyi asszisztensnek milyen feladatai vannak. Valaki leírná nekem kicsit részletesebben? mert a neten csak nagy vonalakban találtam meg (pl pénzügyi adminisztráció) ilyenek:) Köszönöm!

2013. jan. 29. 11:05
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindig a meghirdetett állás függvénye, hogy mit kell csinálni:

-számlákat késztíteni

-számlákat ellenőrizni

-szerződéseket rögzíteni

-számlareklamációkat kezelni

-telefonos megkeresésekre reagálni

-sok helyen a pénzügyi asszisztensi állásban benne van a könyvelés is, vagy a könyvelő munkájának segítése

-kimutatások készítése (miből mekkora forgalom volt pl)

Szóval nagyon tág a feladatkör.

Dönts jól!

Egy pénzügyi asszisztens :o)

2013. jan. 31. 12:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Nekem ezek tetszenének :) így elméletbe:) És azt megkérdezhetem, hogy aránylag jól keresel vele? Ez sem utolsó szempont
2013. febr. 1. 10:55
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez nagyon változó, attól függ, hol laksz. Pesten lehet a legtöbbet keresni, pénzügyi diplomával 200-400e Ft (bruttó) között, diploma nélkül 150-250e Ft (bruttó) körül.

Vidéken diplomával max 250br, diploma nélkül 100-150 br az átlagos fizetés. Azt meg mondanom se kell, hogy egy nyelven legalább középfokon kell beszélni hozzá. Az nem biztos, hogy használni is kell, de felvételinél van idegen nyelvi beszélgetés is általában, hogyha úgy adódik a helyzet, hogy mégis kellene a nyelvet használni, akkor az adott ember ne legyen hozzá buta.

Szóval összességében jól lehet vele keresni, de kell hozzá tanulni is! Nem tudom, még milyen terület érdekelne, lehet abban is tudok segíteni, hogy megírom mit kell csinálni abban a munkakörben.

2013. febr. 2. 10:16
 4/4 anonim válasza:
Szerintetek van esély Nemzetközi Szállítmányozási és Logisztikai Szakügyintéző felsőfokú OKJ (FSZ) képzéssel elhelyezkedni az alábbi vagy más pénzügyi munkakörben? Úgy hogy van mögötted munkatapasztalat és pénzügyekkel is foglalkoztál (számlák stb.)?
2013. febr. 6. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!