Mi a véleményetek, ha MINDENKI egyetlen egy nap nem menne el dolgozni, akit kihasználnak, vagy a létminimumra sem elegendő pénzt adnak mi történne?
Figyelt kérdés
És mondjuk ez a bizonyos létminimum legyen 100K (még keveset mondtam ,mondjuk egy albérlet fenntartása+ kaja nélkülözés nélkül-ezt mondom én létminimumnak) ,ne 60-70 ezer forint2013. jan. 27. 20:26
1/8 A kérdező kommentje:
Ja és a kérdést a fantázia szülte,szerencsére én nem vagyok ilyen helyzetben jó munkahelyem van minden szempontból,de ez is csak a szerencsén múlott,hiába tanultam meg beszélek nyelveket .
2013. jan. 27. 20:27
2/8 anonim válasza:
Nincs itt akkora össszetartás.. és a félelem is nagyobb..
De egyébként jó az ötlet, de aki fél, nem lépné meg. És pillanatnyilag szerintem többen vannak, akik félnek, mint akik nem.
3/8 anonim válasza:
Semmi nem történne. A romló árukkal dolgozó gyárakban lenne némi veszteség, de ennyi.
4/8 anonim válasza:
Utolsó válaszoló -> gondolod?
És a mentő-tűzoltó-rendőr ők se kapnak igazán 100k fölött, max a tisztek.
+ a tömegközlekedés.
Bp-en tuti megállna az élet..
5/8 anonim válasza:
Nem mindenki, de azért vannak akik igen. Villamos- meg trolivezetők tudtommal 120 körül keresnek kezdésnek. És mivel nyilván a forgalom is jelentősen csökkenne, bőven el tudná vinni az, aki dolgozik.
De valószínűleg egész egyszerűen annyi lenne, hogy azt a napot kiadnák a többieknek munkaszüneti napnak az egyszerűség kedvéért.
6/8 anonim válasza:
És a bölcsődei dolgozók?? Szegény babák egyedül lennének egész nap :(
7/8 anonim válasza:
Dehogy lennének egyedül, a szülők is otthon maradnának :D
8/8 anonim válasza:
A kérdés úgy szól, hogy akit kihasználnak, vagy a létminimumra sem elegendő pénzt adnak neki. A bölcsibe elhiheted, hogy nem ilyen családok hordják sok pénzért az alig fél éves babákat... elenyésző létszámú az, aki tényleg kevés pénzért dolgozik. Ja, és állami bölcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!