Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A LIDL-ben tényleg van teljesí...

A LIDL-ben tényleg van teljesítményszám? Vagy minek nevezik ezt?

Figyelt kérdés

2013. jan. 26. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Van valami ilyesmi,pontos nevét nem tudom, de ez alapján nézik, hogy milyen gyorsan és milyen pontosan kasszázol. És elég komolyan veszik, hogy jól teljesíts. Ezt egy ismerőstől hallottam aki ott dolgozik.
2013. márc. 4. 13:50
 2/8 A kérdező kommentje:
És ha nem vagyok elég gyors, akkor pl. kirúgnak??
2013. márc. 4. 14:01
 3/8 anonim ***** válasza:

Igen. Van egy kis türelmi idő, de kirugnak ha nem tudod felvenni a tempót. Pl ezért is kell fejből tudni kb 100 kódot (gyümölcsök, pékáru), hogy gyors legyél.

Na meg ezért nem szeretik ha a vevő bénázik....

2013. márc. 4. 17:09
 4/8 A kérdező kommentje:
ez igen. én spar-os dolgozó voltam, nekünk is sok kódot kellett tudni...de ha nem jutott eszünkbe ott volt egy lista, és bele lehetett nézni. de úgy tudom a lidl jól fizet, multikhoz képest. gondolom azért ilyen a hajtás..
2013. márc. 5. 13:37
 5/8 anonim ***** válasza:

hát itt nincs puska, lapok....

bár az elején elnézik ha pár kódot leírsz magadnak.

jobban fizetnek, de nincs lustálkodás, ugyanis itt mindenki csinál mindent, és ha a pénztárnál nincs sor akkor lehet pakolni, így nincs az , mint sok helyen, hogy ott lustálkodik a pénztárban.

2013. márc. 7. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
Szóval jó rabszolgának lenni, robotolni a zsidó lídbe.
2013. márc. 8. 22:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Jobb, mint éhen halni!

De ezt te lehet nem értheted.....

És sokkal rosszabb munkahelyek is vannak.

2013. márc. 9. 11:02
 8/8 A kérdező kommentje:
nekem nem "büdös" a munka. ha hajtani kell, akkor hajtani kell. Ezt a világot éljük.
2013. márc. 11. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!