Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 23/F Magyarországon, mely...

23/F Magyarországon, mely szakmák fizetnek a legtöbbet? Merre kellene elindulnom? Belezavarodok.

Figyelt kérdés
2013. jan. 24. 20:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én megpróbálnám a helyedben.Mondjuk meg is próbáltam csak nem jött össze.Ha azt vesszük egy viszonylag biztos munkahely.Nem minimálbért keresel.Az utálat meg ne foglalkoztasson.
2013. jan. 24. 21:11
 12/17 A kérdező kommentje:

Na jó, de két évig nem lesz pénzem, semmi fizetésem.... valahogy élni is kellene,az ösztöndíj meg fing...

23 éves vagy ...mire végeznék majdnem 26 éves lennék... sok idő... nem éri meg...

2013. jan. 24. 21:37
 13/17 A kérdező kommentje:
vagyok*
2013. jan. 24. 21:38
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most 2 évig nem lesz annyi jövedelmed.De utána lesz egy biztos munkád több éven keresztül.
2013. jan. 24. 21:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Szoftverfejlesztő suli, elmész valahova és irány külföld. Mondjuk itthon is 500 ezer és 1 milla körül keresnek átlagban havonta, kint 3-4-szeres.
2013. jan. 25. 00:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Szerintem nem utálja mindenki a rendőröket,aki pedig igen, az azért teszi, mert van takargatnivalója. Szóval szerintem ha az anyagi oldalát meg tudod oldani arra a két évre,akkor igen megéri, mert utána fix jövedelmed van, amiket hivatalosan kiegészíthetsz.
2013. jan. 25. 06:39
 17/17 A kérdező kommentje:

Istenem... minden második ember mondja hogy menjek, és minden második, hogy ne menjek rendőrnek...

Kiakasztó ám... :/ ....

Mindegy majd kezdek valamit...az életemmel, inkább nem megyek rendőrnek... 2 év az sok...nekem szükségem van a pénzre...

2013. jan. 25. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!