Dolgozott mar valaki osztrak McDonalds-ba? Mik a tapasztalataitok?
Szia, a párom mekiben konyhás, én meg kasszás leszek hamarosan. Nos. Nem akarlak elrettenteni, mert mi is kezdő állásként gondoltunk erre...Általában a vezetők többsége szadista, és mindenért ordít-van rajtad kesztyű azért, ha nincs azért színten-a dolgozók kb 99%-a külföldi. Ha fiú vagy és nem jól megy a nyelv, akkor konyhára van esélyed bekerülni-sőt fiúkat szinte mindig odateszik, ha lány vagy, akkor meg CSAK kasszás lehetsz, és épp ezért tőlük több nyelvtudást várnak el. Persze nem kell megijedni, van egy online jelentkezési kérdőívük-jó hosszú-és van egy kérdősorozatuk. Ha azt megtanulod nagyjából és vissza tudod magabiztosan mondani, akkor valószínű felvesznek.
Ha dolgoztál mekiben az plussz pont gondolom.
Az interjú változó-függ a főnöktől-, hogy mit kérdez. Én 2-n voltam-mert az elsőn elbuktam. Az elsőnél elég sok kérdést tett fel az ipse, nagyjából csak a bugyim színére nem volt kíváncsi, a 2.-nál pedig csak megkérdezte, hogy mit tudnék ott csinálni náluk, meg alap kérdés, hogy mióta élsz kint...
Szia! :)
Köszönöm a válaszod, elfelejtettem zöld kezet adni, de utólag így most ment :)
Köszönöm a részletes tájékoztatást. Mikor a kérdést írtam ki, akkor épp fél éve dolgoztam otthon Pesten mekiben, azóta viszont eltelt egy kis idő és 2 évet voltam ott. Múlt hónap végéig. Azóta Németországban vagyok, sajnos a nyelvvel hadilábon állok mert lusta sz@R voltam és nem tanultam a szavakat, így fel kell magam még zárkóztatni, viszont változatlanul esetleg itt is megpróbálnám a mekit. Otthon nagyon halálragürcöltem magam, de más választásom nem volt. Viszont nevetséges volt azért a fizetésért..... Esetleg szobalány munkára jelentkeznék még, de elsőnek a lakcímet kell elintézni :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!