Külföldi munkához 50 órás "intenzív" nyelvtanfolyam elég?
Figyelt kérdés
Pár szót beszélek németül.
Amire menni akarok: 2 hét (10 nap), napi 5 óra. Külföldi munkavállaláshoz kellene. (Azt mondják, ezt pont olyan).
Ennyivel el lehet indulni külföldre? Én úgy érzem kevéske, 50 óra alatt nem sokat lehet tanulni.
Szerintetek?
2013. jan. 22. 19:23
2/4 anonim válasza:
Minden tőled függ. Ha otthon veszed a fáradságot és tanulsz egész este, akkor 2 hét alatt tanfolyam nélkül is el lehet jutni egy kellő szintre. Meg ugye be lehet járni egy 50 órás intenzív nyelvtanfolyamra is melegedni, de b@szni tanulni, és akkor az ég világon semmit nem fejlődsz.
Ez egy komoly félreértés. Mindenki azt várja, hogy befizet jó sokat a nyelvtanfolyamra, és akkor majd nem kell tanulni. De igen, ugyanannyit kell úgyis.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen munkát akarsz végezni. Van pár ismerősöm Írországban, akik három mondatot ha tudnak angolul, és már évek óta kint végeznek fizikai munkát.
4/4 A kérdező kommentje:
Kezdésnek én is valami fizikai munkára gondoltam. Aztán mellette fejleszteném tovább a nyelvtudásom. Ez csak az induláshoz kellene.
2013. jan. 23. 05:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!