Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van rajtam kivul olyan ember...

Van rajtam kivul olyan ember itt aki 22 ev koruli (en fiu vagyok) es miutan leerettsegizett (3-4 eve) nem nagyon tud magaval mit kezdeni?

Figyelt kérdés
2013. jan. 20. 06:04
 1/9 anonim válasza:
0%
SZIA. SAJNOS MA MAGYARORSZÁGON EGYRE TÖBB ILYEN FIATAL LESZ,MERT NINCS--ÉS NEM IS LESZ MAGYARBA OLYAN MUNKAHELY,AHOL ÉRTÉKELNI FOGJÁK A TANULMÁNYAIDAT.EZ MÁR A 90-ES ÉVEK VÉGÉN ELKEZDŐDÖTT.MÁR AKKORIBAN1 TAK.NŐNEK ÉRETTSÉGI KELLETT.RÖHEJ--DE IGAZ!!
2013. jan. 20. 08:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Válassz szakmát, tanulj tovább, tanulj nyelveket, tanulj informatikát. Az utóbbi kettőt otthon is lehet.
2013. jan. 20. 11:19
 3/9 anonim ***** válasza:

szia. én 22 éves vagyok és fiú.

én sem nagyon tudok mit kezdeni amúgy magammal.

a 3-4 év alatt mi után 2009-ben leérettségiztünk mit csináltál? ha eddig dolgoztál, és most nincs munkád probálj egy okj-s képzést! vagy jelentkezz egyetemre.

utolsó válaszolónak üzenem, hiába tanul otthon informatikát, ha nem lesz róla diplomája (okj-sel kinevetnek) nem fog úgy keresni mint amiket mesélnek, hogy milyen jól lehet vele keresni, SŐT nem is fog vele munkát találni.

2013. jan. 20. 13:08
 4/9 anonim ***** válasza:

Az előző 3,5 évben elvégezhettél volna egy főiskolát vagy egy technikusit. 1, talán 2 egyéves OKJ-t vagy más tanfolyamot. Emellé szerezhettél volna durván két nyelvvizsgát.

Ha nem tartod magad értelmiségi embernek, akkor szerezhettél volna egy szakmát, aminek az ismereteiben nagyon elmélyedhettél volna.

Az a szép, hogy mindezeket megteheted a következő 3-4 évben is. Semmi sem lehetetlen, csak vesztettél pár évet, de még rengeteg van hátra.

Én az egyetem 5 évét végigdolgoztam és azt a pénzt arra tettem félre, hogy utána megtehessem, hogy felmegyek Budapestre egy albérletbe és akár fél évig is keressek egy munkát, miközben a gyűjtött pénzből élek, vagy arra, hogy kimehessek külföldre pár hónapra megint csak munkáért nézelődni. Sikerült is, a diploma óta eltelt néhány évben pedig továbbra is képeztem magam: Van három nyelvvizsgám és egy gazd.-i szaknyelvvizsgám, egy OKJ-m és most tervezek levelezőn egy főiskolai diplomát szerezni. Mindezeket munka mellett!

Csak azért írtam le, hogy lásd, tényleg semmi sem lehetetlen.

2013. jan. 20. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:

utolsó milyen egyetemre jártál? és milyen diplomád lett?

és most mire fogsz jelentkezni?

2013. jan. 20. 13:30
 6/9 anonim ***** válasza:
2009ben érettségiztem és utána letettem egy szakmát. Tavaly végeztem és most nincs állásom. Alkalmi munka van de nem fizet jól mert másnak dolgozok.
2013. jan. 20. 22:16
 7/9 anonim ***** válasza:
Üzleti szakiránnyal kiegészített szlavisztika-orosz alapvégzettségem és nemzetközi gazdálkodás mesterem. Most pénzügy-számvitelben vagy ker-marketingben gondolkozom. Mindkettő 7 féléves lenne.
2013. jan. 20. 23:14
 8/9 anonim ***** válasza:
És a Szegedi Tudományegyetemre jártam.
2013. jan. 20. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
#3, igazad van, papírja nem lesz róla, de az új ismeretek birtokában növelheti az esélyeit, ha megtanulja kezelni pl. a Photoshopot vagy egy kiadvány-szerkesztő szoftvert. Ezekről általában nem papírt kérnek, hanem a biztos tudást.
2013. jan. 20. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!