Segítség! Fontos! Holnap kellene mennem állásinterjúra, de most eléggé elgondolkoztam, hogy egyáltalán el menjek-e?
Ezt írták nekem e-mailbe:
"Cégünk telemarkentiges tevékenységek ellátásával foglalkozik, amelynek keretében bizonyos kiadványokat (könyvek, DVD-k stb)értékesítünk. Megrendeléstől függően ügyfélszolgálati tevékenységet is ellátunk..." K....-CALL KFT.
Néztem itt a gyakorikérdéseken telemarketinges munkáról tapasztalatokat, véleményeket, de a többség negatív.
A kérdésem az lenne, hogy ez mindenképpen olyan munkát takar, hogy nekem kell felhivogatni idegeneket és meggyőzni őket arról, hogy vegyék meg a termékeket? Az nem lehet-e, hogy én várom a hívásokat, és nem nekem kell zaklatni az embereket?
Egyszer majdnem bekerültem egy ilyen munkahelyre, már volt próbanapom is, de nagyon nem tetszett, mert lekezelőek voltak az emberek velem szemben, amit nem is csodálok. Senki sem szereti, ha hivogatják és nem fogják fel, hogy nem kéri a terméket. Teljesen kiakasztott már a próbanap is, szörnyű volt. Utána napokig rossz érzésem volt.
Ha ez is ilyen munkát takar, akkor biztosan el sem fogok menni az állásinterjúra. Felesleges. Persze kellene munka, de akkor inkább keresgélek tovább.:S
Mi a véleményetek? Ti mit tennétek?
ha időd engedi,és nem kerül semmibe,menj el,nem vesztesz semmit,tapasztalatnak meg jó lesz
elvállalni nem kötelező
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!