Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy működik a Neobux?

Hogy működik a Neobux?

Figyelt kérdés

Nagyjából tudom, hogy hogy működik csak nem engedte úgy kiírni a kérdést, ahogy én akartam valójábana kérdés:

Valaki segítene bevezetni a neobux világába?

Most kezdtem a neobux-ot, gondolom mivel nem tudok már alátok regisztrálni sokan nem is fogják tovább olvasni.

Olyan kérdésem lenne, hogy puszta jó indulatból segítene valaki nagyjából elmondani, hogyan mükszik? Az alapokat tudom, katt-katt, ref... de ezek a mini jobok...

Tehát aki lenne olyan kedves, hogy segít benne az légyszi írjon egy privát levelet és megadom a skype elérhetőségemet.

Előre is köszönöm

2013. jan. 17. 19:52
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
elkezded,csinálod,lehuznak,vége..
2013. jan. 17. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
A fórumban van magyar nyelvű részleg, elég szép számú magyar tábor játszik. Rengeteg hasznos infót találsz, alapismereteknek van is külön téma nyitva, szinte mindent megtalálsz. Ha mégsem, akkor megkérdezed, válaszolnak és kész.
2013. jan. 17. 20:10
 3/7 anonim ***** válasza:
regisztráltál, amint eléred a 0.6$, bérelsz 3 reffet, azok ha nem dolgoznak, csere, de hosszabbítsd meg őket, és így tornászd fel magad. töltsd le az ad alertet, mert ha gépnél vagy jelez amikor neon reklámok vannak! ha nem akarsz belefektetni akkor így csináld. ha igen, akkor is bérelj reffeket, cseréld aztán hosszabbítsd meg őket. minijobokat én sem értem, egyetlen egyet csináltam meg eddig, használd a google fordítót, meg a fórumot! szerezz minél több direktet, és nyomd le minden nap az ad priset! a neobux fizet és azonnal!!! ha csak 20-30$t keresel vele havonta az is több mint a semmi, de ha folyamatosan vissszaforgatod, akkor lehet több is! ja és ad priset nyomd le minden nap!
2013. jan. 22. 18:52
 4/7 anonim válasza:
ez előttem szólónál a pont. Én az adpizen nyertem meg a goldent :D
2013. júl. 2. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:

Én is :)

(előtted szóló)

2013. júl. 4. 09:05
 6/7 anonim válasza:
Sajna most nekem nem működik..Nem jön be az oldal.. nektek?
2015. aug. 19. 19:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Minden gond nélkül bejön.
2015. aug. 19. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!