Milyen törvény változott? Nem akarják kifizetni az utolsó pár napomat!
Figyelt kérdés
jan. 7-én leszámoltam. Közvetítőn keresztül dolgoztam,akik január 9-én a decemberi fizetésemet elutalták,de a januárból amit ledolgoztam még mindig nem. Azt mondják változott valami törvény,és nem tudják hogyan kell kifizetni. A papirjaimat sem kaptam meg még. Ezáltal sem uj munkát,sem pedig a munkanélkülibe nem tudok bejelentkezni h megállapítsák hogy mennyi járadékot kaphatok. Mit tegyek,hova forduljak?2013. jan. 17. 16:12
1/4 anonim válasza:
utolsó napon meg kell kapnod a papírokat és a munkabéredet is semmilyen törvény nem változott
2/4 anonim válasza:
Én is így jártam. NEm tudom,te külföldön dolgoztál e,én igen. És nem kaptam meg a papírjaimat,sem az utolsó 9 napi béremet,így munkanélkülibe sem tudok segélyt igényelni. Kb. 3-4 hónap mire a munkanélküli meg kéri a papírjaimat Ausztriából.És addig segély sincs. :(
3/4 A kérdező kommentje:
Nem külföldön dolgoztam...
ha holnap nem kapom mega pénzemet,és a papirokat feljelentem őket!
2013. jan. 17. 17:27
4/4 anonim válasza:
Szia!
Ebben semmilyen törvény nem változott!! Meg kell kapni a béres és a papírjaid, az utolsó munkában töltött napon ki kell adni az igazolásokat és elszámolni. Ha nem kapod meg Munkaügyi Főfelügyelőség zöld számát keresd ki a neten!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!