Gáz ha egy nagy cégnél meghirdetett állásra beadom az önéletrajzomat úgy, hogy min.2 éves tapasztalatot várnak el és pályakezdő vagyok? (illetve 3 hónapos tapasztalatom van)
Nyugodtan add be, mit veszthetsz vele?
Én olyanokra adom be, aminek 100%, sőt 120%osan megfelelek (előnyöknek is), ennek ellenére se kapok választ....
Nem gáz, de nem valószínű, hogy téged választanak.
#1-es, milyen szakmában keresel? Az önéletrajzod biztosan rendben van? (Nem tartalmilag, inkább formailag kérdezem.)
Ne add be! Időpocsékolás!
Látatlanba mondom, hogy semmi esélyed. Tapasztalatot fogja nézni elsőként. A 2-5 év tapasztalatot meg az ilyen-olyan anyanyelvi szintű nyelvtudásokat nem azért írják be mert annyira szükséges, hanem, hogy leszűrjék a népet. És ha látja, hogy nincs, azonnal kuka.
Otthon dolgozol egy csomót az önéletrajzzal, csinosítgatod a HR-es meg egy klikkel kidobja a p.csába, azért mert nincs tapasztalatod, amit egyébként 2 hét alatt megszereznél. Szerintem üsd el mással azt az időt.
ma 18:54
A "vadászból lett a vad" esete.
És milyen érzés, hogy most a te jelentkezéseid dobják ki a kukába nevetséges indokokkal, ahogy anno ezt valószínűleg te is tetted? :D
sz.pacs
Beadhatod de felesleges, úgyis kidobják.
Esetleg ha pl. szuahéli nyelvet beszélőt keresnek, Te meg épp tudsz és senki tapasztalt nem tud, akkor van esély.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!