Mennyit kereshet egy ipari alpinista?
Figyelt kérdés
tudom hogy ez attól függ hogy ezen belül mivel foglalkozik de, ha írnátok néhány példát akkor már tájékozottabnak érezném magam.Én egy OKJ-s képzés keretein belül végezném el ezt a tanfolyamot és előreláthatóan egy erőműbe dolgoznék!
Köszönöm a gyors válaszokat előre is :)
2013. jan. 16. 04:51
1/5 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy mennyit keres, de ismerek egy fickót, aki ezzel foglalkozik. Nyáron bőséggel akad munkája (nyáron jól él), télen viszont kevésbé.
2/5 anonim válasza:
Tíz éve ismertem egy pasast, a gabonasilók falát ellenőrizte rendszeresen az ország területén. Konkrétan milliós fizetésért.
3/5 rugjamegaló válasza:
Hát,otthon olyan 120-160 körül lehet a havi fizetés.Itt Hollandiába 10 euró alatt nem kereshetsz.Ez azt hiszem törvénybe is van iktatva.
4/5 mahatma válasza:
nyáron napi 10 rongy a maximum,télen semmi meló.természetesen senki sem jelent be és általában semmilyen felszerelést nem biztosítanak.ráadásul erdélyi barátaink két májkrémes kenyérért megcsinálják a melókat,ahol tudnak alád vállalnak...
5/5 Sparrow 2388 válasza:
Hali. Én 2011-ben kezdtem alpinkodni egy cégnél bejelentve, havi 200000Ft felett kerestem volt hogy majdnem a 300000 is megvolt Csongrád megyében. De főleg csak templomokon melóztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!