Mennyit lehet keresni Spanyolországba Tenerifén egy 5* szálloda sévjeként? Minél több választ várok!
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 13:37
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, de az biztos, hogy oda bekerülj (vagy aki oda be akar kerülni) annak komoly képzettsége és jó hírű szállodákban szerzett gyakorlatra van szüksége. Biztos megélhetési gondjai nem lennének, mert nagyon sok pénzt lehetne keresni vele, de ha magadra gondoltál, akkor legalább tanuld meg leírni azt hogy séf.
4/4 A kérdező kommentje:
bocsika elirtam!Séf=A szakácsok ,,főnöke,, egyszóval vezető,és nem engem érdekel csak állitólag nagyon keveset lehet vele keresni /Apám szerint/Ami számomra hihetelen!
2009. aug. 28. 14:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!