Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki dolgozott már a Zeptern...

Valaki dolgozott már a Zepternél kérdőívezéses (hostess) munkát? És kifizetik rendesen?!

Figyelt kérdés

Csak olyanok válaszát várom, akik tapasztalatból vagy hallomásból tudják a feltett kérdésre a választ.

Előre is köszönöm.

2013. jan. 10. 17:48
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

De amúgy ez is gázos tényleg, hogy mi van, ha felelősségre vonnak, stb. Amúgy nincs szerződésem sem a Zepterrel...

Elméletileg ott sem vagyok.

2013. jan. 12. 11:51
 12/14 anonim ***** válasza:
42%

Mondjuk félni nagyon nem kell ettől, mert annyira nem jellemző ez, mivel sajnos nem valami tudatosak a fogyasztók e téren (sem). Nyilván emiatt is élnek meg még mindig jól az ilyen cégek.

De pl. már egy hasonló területen dolgozó emberke simán belekötne, és még joga is lenne hozzá.

Egyébként ismerőst is sikerült beszédíteni 60 év felett hitelfelvételre a 200 ezres bioptron lámpájukkal, ami az orvosi műszerben pár ezerért elérhető. Hozzánk is hozták házhoz bemutatóra, de nem mertek előtte semmit mondani, páromat mérték fel orvosi rendelőbe.Ott is hagytam őket, de sajnálta is, mert egy idős házaspár volt. Feltehetően nem önszántukból lettek ügynökök, de nagyon nem ment nekik a prezentálás.

Csak sajnálni tudom őket.

+ Maximum segíteni, ha még menthető a helyzet. De a többség inkább hallgatásba temetkezik..

Ugyanakkor a Te oldaladról sem jobb a helyzet. Ezt az előnytelen dolgot vagy kénytelen promózni és előkészíteni, hogy legyen egy kis pénzed,mégis rajtad csattan az ostor elsőként és Te szembesülsz az elutasításokkal, meg azzal a negatív fogyasztói véleménnyel,ami miatt a sikertelen MLM ügynökök zöme általában inkább abba hagyja ezt a sokat ígérő bizniszt.

2013. jan. 12. 15:19
 13/14 A kérdező kommentje:

Na de szerencsére be is fejeztem a pályafutásomat a kérdőívezéssel kapcsolatban. Dolgoztam össz-vissz két órát, elég is volt annyi belőle. Hazamentem, és akkorát aludtam hogy az nem igaz. :D Mondom, nagyon kicsinált.

A párom is azt mondta, hogy hagyjam a francba ne kínlódjak vele, annyit nem ér... Nem olyan jó most az anyagi helyzetünk, de szerencsére ezt még nem kell bevállalnom!

2013. jan. 13. 14:49
 14/14 anonim ***** válasza:

Én kb. egy hónapja vagyok náluk. Viszont nem 100 Ft-ot, hanem csak 80-at adnak kérdőívenként. :(

A tapasztalatom az, hogy így 500 Ft-ra jön ki az órabérem. Annyit csinálom, amennyit én szeretném, ez mindenképp pozitívum.

Azt nem mondom, hogy szívesen csinálom, nagyon hálátlan feladat, de rá vagyok kényszerülve, mivel kell a pénz.

Hosszútávú tapasztalatom, hogy az elején (1-2 hét) nagyon nehéz volt, viszont ha beleszoksz, akkor már sokkal könnyebb. Viszont napi 4 óránál ne csináld többet, mivel az már nagyon kimerítő. Viszont a 2000-et simán megkerestem ennyi idő alatt.

2013. febr. 11. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!