Akinek összejött egy kis pénz valami netes reklám, vagy ingyenes pénzekeresős valamiből az írjon légyszi. Akár ha csak 3000Ft is, mit kellett csinálni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 10:58
1/5 anonim válasza:
Nincs ilyen 1000 x le lett írva.
2/5 anonim válasza:
hát, ilyen nemnagyon van, nekem devizatőzsdéből jött össze kicsi, de ahhoz érteni kell, meg fényképeket és grafikákat árulok egy honlapon, abból is összejött valamennyi. Próbáltam é nis sokmindent, de pénzt csak pénzből vagy munkából lehet szerezni.
3/5 anonim válasza:
Van ilyen , ha nem értetek hozzá akkor minek kell hülyeségeket írni?
Surfbarok rendesen fizetnek , ha sokan tartoznak alád havi 25euro megvan egy surfbarral ( nekem is fizettek) ,bannerra klikkelgetős is van stb.
Msn partneremnek pénzkereső foruma is van ..nem véletlenül.
Persze ő van a ,,piramis tetején" ezért is jön neki össze havi 40-50 ÚGY, hogy szinte semmit se csinál már max napi 20perc.
Viszont mindenki azzal védekezik amikor én is próbáltam h ,,ő nem fog nekem dolgozni",pedig mikor új állást keresel egy cégnél akkor általában 99.999999%-ban nem úgy kezded h te vagy a fő boss...
4/5 anonim válasza:
ok, ha neked megér ennyi energiát hogy magad alá szervezz rengeteg embert csináld, de a legtöbb ember inkább elmegy dolgozni minthogy embereket szervezgessen egész nap maga alá. Ha egyedül csinálod az életben ki nem fizetnek, de olyan embert is nehéz találni aki hosszútávon csinálja alattad.
5/5 anonim válasza:
Ez persze igaz,de csak egyszer kell találni 10 FIX embert aztán már megy a party, és ezt össze lehet hozni végül is két hétvége alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!