Aki üzemi konyhány dolgozik az?
Figyelt kérdés
Mennyit keres és szerintetek érdemes lenne ott dolgozni?2013. jan. 8. 16:28
1/2 anonim válasza:
A szakmában úgy hívják: csumi. Legnagyobb hajtás, legkisebb kreativitás, legkisebb pénz. Ott még a szakács sem keres 120-nál többet, de leginkább nincs is, (tapasztaltabb) konyhalányokkal elviszik az egészet.
2/2 anonim válasza:
Mosogató? Takarító? Szakács? Főszakács? Kézilány? ...
Amúgy egy üzemi konyhán minimál körül fizetnek, esetleg a (tapasztaltabb) szakácsok kapnak kicsivel többet, de az is nevetségesen kevés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!