Jár nekem a jutalom?
És nem tudja, hogy mi a teendő? :D
Mindenesetre akkor beszélj vagy a HR-rel, vagy a főnököd főnökével.
Szerintem tudja, csak büszkeségből nem akar lépni. Gondolom. Most azzal magyarázza, hogy a nagyfőnök apja meghalt és ne zaklassuk ilyesmivel, mert van elég gondja. Ezt megértem, de egész decemberben volt több lehetőség és akkor sem segített, hogy megkapjam a pénzt, ezért gondoltam, hogy utánajárok én.
9,5 évig dolgozott a férjem is a cégnél és eléggé megviselte, hogy kirúgták. Ráadásul 2 nő túrta ki. Én nem akarom a sértődöttet játszani, engem nem tart vissza a büszkeségem.
Még egy kérdés.
Olyat lehet csinál egy cégnél, hogy a 70 emberből 69 kap "jutalmat" és 1 (az én vagyok) nem kap?
A férjem szerint ez a plusz juttatás "adható" és nem "jár". Szerinte meg sem kell indokolniuk, hogy én miért nem kaptam. Egyébként a munkámat mindig jól elvégeztem, soha nem hibáztam. Előfordult olyan is, hogy egy hónapig minden nap 12 órát dolgoztam. Ez ugye szabálytalan. És az is mindennapos volt, hogy egyik nap 2-től este 10-ig dolgoztam, aztán másnap reggel 6-ra vissza kellett menni és este 6-ig dolgozni. Pihenő idő alig volt. Az a bűnöm, hogy gyereket szültem és most GYED-en vagyok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!