Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan értelmezzem a Professio...

Hogyan értelmezzem a Profession.hu-t?

Figyelt kérdés

Egyetemista vagyok, és mondhatom, messze még a cél. Tehát nem egy lüke frissdiplomás kérdez.

Szóval nézegettem, a leendő diplomámmal most mire mennék.

Idén év elejétől 3 találatot adott, abból egyre mehetnék, egyhez kellene még szakirányú diploma is de mehetnék (tehát még ez is előnyösnek tűnik, tudom, hogy 1 db BSc diploma és más semmi kevés). Viszont a harmadiknál 5 év szakmai gyakorlat kellene...

Tavaly is néztem hó közepére visszamenőleg, akkor 4 db volt, 2-re mehetnék, 2 szakmai gyakorlathoz kötött.

Tudom, hogy ez gáz, és amiket láttam, abból mindre egyenként 200-300 jelentkező van.

Amire kíváncsi vagyok, az az, hogy ebben a válságban ez közepesen gáz, vagy az átlagnál gázabb?

(Milyen jövő vár rám?)

2013. jan. 5. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem az átlagnál gázabb.

Az, hogy milyen jövő vár rád viszont csak tőled függ.

Nem szükséges a szakmádban elhelyezkedni, illetve ha van a tudásod a szakmában, akkor létrehozhatsz arra alapuló vállalkozást (ahelyett, hogy másoktól várnád, hogy létrehozzanak és abban állást kínáljanak neked).

Első hallásra a sok jelentkező/kevés álláslehetőség hiánya megijesztene.

2013. jan. 6. 08:22
 2/2 A kérdező kommentje:

Ezzel nem lehet vállalkozást indítani...

Olyat, hogy elvégzem dísznek, csak, hogy melegedjek, és előre tudom, hogy nem ebben fogok dolgozni. Hááát ez nagyon nem az én kenyerem. Én, ha valamit tanulok, abban is akarok dolgozni minimum pár évig, maximum ha nagyon megtetszik más és van lehetőségem, átképzem magam vagy maximum valami szakirányút elvégzek.

Viszont gondolom nyelvtanulással meg TDK-val segíthetek magamon, ha csodát nem is tesznek az ilyesmik.

2013. jan. 6. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!