Ha elkezdek dolgozni diákmunkát, akkor egy hónapba mennyi lehet a fizetésem?
Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 17:42
1/5 anonim válasza:
szia! én két éve voltam melózni alkalmi munka címszó alatt, akkor 15 napra 38 ezret kaptam (minimálbér). Lightos meló volt, de az szerintem a munkatípustól függ, hogy mennyit fizetnek...
17/L
2/5 anonim válasza:
A munkaszerződés tartalmazza. Amúgy olyan 450 ft ha órabérrel vagy. Az már jó. Én voltam teljesítménybérrel is és senki sem kereste meg az órabért. Ilyet nem érdemes vállalni sajnos.
3/5 A kérdező kommentje:
első válaszoló milyen munka volt ? mit kelett csinálni ? 2. válaszoló köszönöm majd igyekszek órabéres állást keresni :)
2013. jan. 3. 18:37
4/5 anonim válasza:
Én 3 nyáron is mezőgazdasági munkát csináltam, 550es órabérben. Átlagban 10 órát dolgoztunk, illetve vasárnap 750 volt az órabér, volt olyan hogy 130.000 Ft-ot tisztán megkaptam!
Az egyetem mellett is dolgoztam mindig, napi 3 órában egy call centerben, itt 450 volt az órabér, de nagyon lightos volt a munka, nem kerestem sokat havi kb 30.000 Ft, de volt mellette mindig tanulmányi és szociális ösztöndíjam is, így kb összesen havi 70-80 e forint jött össze.
5/5 anonim válasza:
Nekem a rekord diákmunkás fizetésem 170.000 volt (nettóban) moziban jegykezelőként - de szinte minden nap 12 óráztam :) (Mondjuk szerettem bent lenni, úgyhogy nem esett nehezemre). De utána szóltak, hogy akkor erről le lehet szokni, mert nagyon durván átléptem a havi óraszám limitet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!