Nos, ma hívtak a CCC cipőüzletből, hogy holnap menjek be állásinterjúra. Dolgozik ott valaki és ha igen milyen? Mire számíthatok?
Sziasztok!
Aki 8 órára van bejelentve de 12 órázik hány napot kell bent lenni egy héten? Vagy hány órát dolgoztok egy hónapban?
Köszönöm a választ! :)
Sziasztok!
Nem tudja vki,hogy az Üzletvezető mennyit keres?
húúú, de régi kérdés. én 1 hete vagyok ott, tehát nincs kiforrott véleményem még. :D mindenesetre, ha érdekel bárkit is így 2017-ben: nekem nettó 161 a bér, 8 órára vagyok bejelentve, de az 12 órát jelent 1 napra. ugyan úgy megvan a beosztásban a heti 4-5 munkanap, mint más dolgozóknak, csak ugye szombat vasárnap is benne van, ha úgy jön ki. hétvége: 1 teli hétvége munka, 1 olyan, mikor csak szombaton kell dolgozni, 1 olyan, mikor csak vasárnap kell, és 1 olyan van, ahol mindkét nap szabad. viszonylag korrekt szerintem. a beosztás sem vészes, nekem legalábbis a legtöbb eddig 3 nap, amit egyhuzamban kell dolgoznom, de utána kettőt otthon vagyok.. de amúgy csak 1 vagy 2 napot kell egymás után menni.
nem rossz hely, legalábbis az az üzlet, ahol én vagyok, mi összesen hatan vagyunk, rajtam kívül még egy csajszi kezdett 1 hete. az üzletvezető fiatalabb, mint én, pedig én is csak 25 vagyok. :D
bár hozzáteszem, nem innen megyek nyugdíjba. amíg a saját szakmámban nem sikerült jól fizető állást találnom .....(dolgoztam a szakmámban, mikor az első fizut megláttam, hogy nettó 90 ezer Ft, pedig nagyon sokszor 10-12 órákat is bent voltam.. naigen. ezt nem hívom jól fizetőnek.)
persze függ a kollegináktól. :) ha szerencséd van, kedvesek, és jó hangulatban telnek a napok.
sok flegma vevő van, de ez minden boltra igaz. :D
dolgoztam azelőtt egy Müller drogériában is, szintén ezt tapasztaltam. csak mert ő a vásárló, és mert ő Clinique krémet ken az arcára, már azt hiszi, hogy a sggéből húz ki......
türelem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!