Vélemények a Personalny Leasing közvetítő cégről?
Szia!
Az aszalt gyümölcs melóra jelentkeztél Ausztriába?
Mert ott egy csávó leküldött egy szerződést nekem,hogy felvett.De voltak benne furcsaságok.Pl.se bélyegző,se utazási költség,amit az elején állított.Na meg persze,hogy küldjek neki a szerződéssel együtt 80 Eurót (a szállásra).
Elég gyanús...Feltettem pár kérdést,nem kaptam még választ...Félek ez is egy átverős dolog.Na persze a pénzt eszem ágában sem volt utalni, úgy hogy nincs bélyegző a papíron...
Sziasztok!
Én is beadtam a jelentkezésem ... 80€/lakás szerepelt a leírásban. Érdeklődnék ... Nektek mondtak esetleg dátumot, hogy mikortól indulna ez az egész? Honnan indulnak a buszok?
Csak kíváncsi vagyok mennyire esik egybe a válaszok! :)
Kedveseim!
Ez egy hatalmas átverés!!!
Ugyanis,ha valaki megkapta a szerződést,akkor ha kicsit is figyelmes volt láthatta, hogy nincs rajta hivatalos bélyegző és semmilyen aláírás sem.Továbbá a német fordítás is sok helyen értelmetlen volt...
Írtam neki egy levelet,miszerint egy bélyegzővel ellátott példányt küldjön,azóta nem válaszol az ürge.Na persze a pénzt azonnal utalni kellett volna neki!Egyébként jobb ha tudja mindenki,külföldön lehet előleget kérni a szállásra!
Iszonyat, hogy mennyi ember akarja becsapni a másikat!:(Előre pénzt és iratokat soha nem szabad küldeni..
Sziasztok!
Mi is jelentkeztünk a Párommal az állásra. Minden kérdésre választ kaptunk, elég hihetőnek találtuk a dolgot, de most kicsit bizonytalanok lettünk. A szerződésen tényleg nincs pecsét, viszont aláírás van. Holnap kell visszaküldeni a szerződést. Ha valaki mégis úgy dönt, hogy ő is csatlakozik, írjon.
Sziasztok!
Én és a barátnőm is jelentkeztünk erre az állásra. Mi már a szerződést vissza is küldtük. Most egy kicsit megingott a bizalmunk, ha esetleg valaki tud valamit akkor jelentkezzetek. Tőlünk nem kért még pénzt és nem is mondta meg, hogy hova kellene utalni. Egyébként minden kérdésünkre egyből válaszoltak.
A pénzt csak a szerződés aláírása és elküldése után kell neki utalni állítólag!Amúgy aláírást én is tudok bármikor csinálni...a bélyegző a lényeg!És pénzt ne utaljatok senkinek előre!Budapesten is van egy ürge ,sőt nem is egy ,aki már jó néhány embertől így szerzett pénzt.Hamis szerződéseket küldött mindenkinek,majd szállásra kért 80-120 Eurót.Aztán szépen le is lépett vele.De ha valaki még is befizette ennek az embernek a pénzt és csaló,akkor nyugodtan jelentse fel az embert.A számlaszáma alapján simán megtalálják!
És még egy dolog.Kérjetek meg egy ismerőst,aki jól beszél németül, hogy hívja fel az Osztrák Cég Igazgatóját vagy gazdasági részlegét, hogy kapcsolatban vannak-e Szlovák munkaközvetítővel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!