Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Amikor egy pultos/felszolgáló...

Amikor egy pultos/felszolgáló csaj kiöregszik akkor hol dolgozik utána?

Figyelt kérdés

Sok vendéglátó-, szórakozóhelyen, étteremben, kávézóban voltam már és szinte mindenhol 18-28 éves csajok vannak. 30, vagy a fölötti nagyon elvétve, de 40 körüli egyáltalán.

Amikor idősebbek lesznek ők mit csinálnak később?

2012. dec. 26. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én biztos, hogy perelnék, ha a korom miatt kirúgnának... Na de mondjuk engem nem rúgnak ki, mert jogász vagyok. ;)
2012. dec. 30. 20:45
 12/15 A kérdező kommentje:
Senkit nem rúghatnak ki a kora miatt?? Hol élsz ember? Minden helyen zsenge 20-on évesek dolgoznak.. Neked nem tűnt fel??
2012. dec. 31. 15:38
 13/15 anonim válasza:
11-esnek: azt ugye tudod, hogy nem ismenék be, hogy a korod miatt rugtak ki, hogy bizonyítod? Másra fogják.
2012. dec. 31. 18:16
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem egy eset volt, amikor az első- és másodfokú bíróság konkrétan kártérítést ítélt meg egy olyan embernek, aki - szóban - molesztálta a kolléganőit, és ezért kirúgták. Hiába fogják másra, ha én megfelelően végzem a munkámat, és ők nem tudják bizonyítani az ellenkezőjét.

Leírom még egyszer minden kedves lepontozónak: ha valakit életkora, neme, származása vagy vallási hovatartozása miatt rúgnak ki, az diszkriminációnak számít, és mint ilyen illegális.

2012. dec. 31. 18:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Álomvilágban élsz...
2013. jan. 1. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!