Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a véleményetek a sumixs.com...

Mi a véleményetek a sumixs.com weboldalról?

Figyelt kérdés

Valóban lehet vele igazi pénzt keresni?

Én most kezdtem és a balance-nál már azt írja,hogy $22

Akkor ez most igazi pénz?

Hogy lehet kikérni a pénzt?

Minden érdekel.

2012. dec. 26. 14:13
 1/4 anonim ***** válasza:
bizts hogy kamu ennél vannak jobbak, olvasgass utána én nem ismerem,pedig sok netes munkáról hallottam erről nem! és túl sok is a balnce a "semmiért" ilyen oldalak amik valóban fizetnek pár centet adnak befektetés nélkül, maximum akkor ha 100 ember dolgozik alattad!
2013. jan. 1. 14:44
 2/4 anonim válasza:
Decembert végig csináltam, és csak emelkedő dollárt láttam benne, a pénzt sajnos nem kaptam meg :-( Ehhez PayPal-t kell létrehozni. De a pénz sehol. Szerintem kamu. De az előttem szólónak igaza lehet, hogy toborozni kell az embereket, hogy alattunk dolgozzanak, akkor lesz valami.. Semmi infót nem találok erről... :-S
2013. jan. 24. 08:34
 3/4 greybull válasza:
én egészen a mai napig (2013.02.18) csináltam 2012.november óta, összejött 2000.-virtuális dollár, meg van adva a paypal számla (illetve az email, amelyre értesítés jöhet), és egy centet nem láttam, pedig írtam nekik, hogy mi van már?, de természetesen válasz sem jött.
2013. febr. 18. 13:21
 4/4 zsuzsika79 válasza:
Mar januar 3an elertem az $1200, azota semmi hir roluk, nem valaszolnak az uzenetekre sem.
2013. márc. 4. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!