El merjek vállalni egy egész és egy félállást? Nagyon nehéz?
Figyelt kérdés
2009. aug. 24. 14:44
1/6 anonim válasza:
Szegény anyukám ezt csinálta 12 évig. + a háztartás, meg akkor én még én is kicsi voltam. Nehéz, de nem lehetetlen. Nagyon kell a pénz?
2/6 A kérdező kommentje:
Tanári munkáról van szó, tehát időben összesen 8-9 óra naponta. Plusz készülés, dolgozatjavítás. A pénz meg mindig jól jön... 2 éve nem dolgozom.
2009. aug. 24. 15:12
3/6 anonim válasza:
vállald el, ha nem megy kiszállsz. ilyen egyszerű.
4/6 anonim válasza:
Hát jól beleugrassz a mély vízbe!!! Kemény lesz az tuti! Én főállásban vagyok tanító de néha a nap 24 órája is kevésnek bizonyul. Persze kicsikkel még nehezebb, több a munka!!! (1 tanítónő)
5/6 anonim válasza:
Én elvállalnám, aztán, ha nagyon nem bírnám, a félállást visszamondanám. De egyébként sokan dolgoznak napi 12 órát, szóval szerintem kibírod. :)
6/6 anonim válasza:
Ha nem vállalsz egyik helyen sem túlórát, akkor az heti 33 óra (22 óra a kötelező teljes állásban a közoktatásban), vagyis napi 6-7 óra. Ráadásul egy tanóra 45 perc, nem 60. Én ugyan nyelvsuliban tanítok, nem közoktatásban, de ennyi órám mindig volt, és sosem éreztem fárasztónak. Mondjuk ez annyival könnyebb, hogy itt nem kell harcolni a tanulókkal, simán hagyják tanítani magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!