Mit gondoltok erről? Tanácsot szeretnék kérni. Lassan kezdek kétségbeesni.
Jelenleg itthon vagyok egy pár hónapja, mert végeztem a főiskolával. Viszont még nincs nyelvvizsgám, (éppen most csinálom) így nem akarnak sehova sem felvenni, amíg nincs meg a diplomám és még a pénztáros illetve takarítónő munkára is próbáltam jelentkezni, de mindegyik helyről elutasítottak. A helyzetemet még továbbfokozza, hogy vidéki vagyok, ahol még kevesebb a munka... Nagyon el vagyok keseredve és igazságtalannak találom, hogy másokat felvesznek diploma nélkül egy olyan helyre, ahol elvárják az ilyen fokú képesítést.
Tud valaki esetleg otthon végezhető munkát ajánlani, hogy azért mégis legyen valami kis pénzem, amíg itthon vagyok.
Köszönöm előre is!
Ne elkeseredve legyél, hanem tedd le azt a nyelvvizsgát...
"Pár hónapja" otthon vagy - pár hónap alatt gyk. meglehet középfokra tanulni egy nyelvet. Márpedig gondolom középfok kell a papírodhoz.
Ja.
És ne is tüntessenek itt nekem.
Aztán meg sírnak, hogy "nem vesznek fel sehova, pedig 3 diplomám van"
Ja, csak egy se piacképes.
Tessék elmenni traktort vezetni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!