Valaki tud segíteni külföldi munkavállalásba?
Figyelt kérdés
Takarítást,mosogatást,vagy bármi egyéb fizikai munkát vállalnék Németországban vagy Ausztriában.Van valakinek valami jó tippje?2012. dec. 17. 12:58
1/4 anonim válasza:
Idös gondozás?
Németországban iszonyat nagy szükség van rá. itt uton útfélen hirdetnek. sokan szeretik ha bentlakásos, vagy is kapsz szállást, meg kaját + fizetést de ennek fejébe ott kell lenned szinte 24 órában.
2/4 A kérdező kommentje:
Olvastam ilyen jellegű hirdetéseket ,valóban rengeteg van belőle a német oldalakon ,de azt nem tudnám csinálni nem az én világom.Más valaki esetleg?
2012. dec. 18. 19:00
3/4 anonim válasza:
Beszéled a németet? Nemed, korod? Esetleg szakmád vagy valamelyik munkaterületen szerzett tapasztalat?
Ezeket tudni kellene ahhoz hogy valaki segíteni tudjon.
4/4 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok 33 éves.Vendéglátásban dolgozom , a németet is beszélem valahogy, dolgoztam is már külföldön nem egyszer ,de már más területen szeretnék dolgozni.
2012. dec. 23. 14:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!