Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vállalt már valaki munkát az...

Vállalt már valaki munkát az Egyesült Államokban? Mennyire macerás a vízum és a többi papírmunka? Milyen tapasztalataitok vannak?

Figyelt kérdés
2009. aug. 21. 12:46
 1/6 anonim válasza:
17%
Ha itthon vagy egy millás havi kereseted, simán adnak vízumot, de mivel csóró vagy, és dogoznál ott, cseszheted!
2009. aug. 21. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Milyen végzettséged van,milyen munkára gondoltál?
2009. aug. 21. 15:08
 3/6 anonim ***** válasza:
nagyon!!!!!!!
2009. aug. 21. 16:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Kedves első válaszoló: Egészségügyis vagyok. Azért kérdezem, mert itthon alig akad munka és az is olyan, hogy épphogy megélünk belőle. Csak a lehetőségeket mérném fel, ezért tettem fel itt ezt a kérdést. Második válaszoló: ez tömény és velős volt :) azért köszi!
2009. aug. 22. 11:59
 5/6 anonim válasza:

Szia. Én dolgoztam kinn és megyek is vissza az biztos. ezerszer jobb mint itt és sokkal többet keresel. 2 módja van: a legális és az illegális.

a legálisnál egy iroda küld ki téged és elintzézik a papírjaid. hátránya hogy nagyon sok pénzt kell nekik fizetned és ezért inkább az élmény marad meg és nem a készpénz de persze azért marad valami. Ha illegálisan dolgozol akkor általában

egy olyan embernek dolgozol

aki elosztja az embereket különböző helyeken

és levesz az órabéredből

ha szerencsés vagy korrekten el is számol de persze nem biztos ,viszont több pénzed marad meg és ki is toloncolhatnak ami azt jelenti nem mehetsz vissza ha jól tudom 5 évig. Hajós munkát nem ajánlok mert eléggé megcsappantak a fizetések. Bármi kérdésed lenne papírmunkával vagy szállással lehetőségekkel kapcsolatban keress meg a yomega@citromail.hu emailon vagy a gogl@freemail.hu msn címen.

2009. aug. 22. 21:43
 6/6 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm, de azt hiszem, egyik lehetőséget sem választom. Utána kérdeztem hivatalosan a lehetőségeknek és ha el tudom fogadtatni kint a diplomám (szaknyelvi tudást igazolva), itthonról neten keresztül jelentkezhetek állásra. A kinti munkáltatónak kell küldenie az előszerződést, amit itthon be kell mutatnom. A szigorú vízumprocedura miatt le fogják ellenőrizni a munkahely hitelességét mindenképp. Ha a munkáltató létezik és a papír eredeti, és igazolom, hogy nem akarok kint maradni, mert vannak itteni kötődéseim, és csak ideiglenesen dolgozom kint, akkor beengednek. Nekem ezt a tájékoztatást adták. Azt semmiképp sem kockáztatom meg, hogy illegálisan dolgozzam bárhol is, mert engem max. a nevezetességek érdekelnek, a börtönök, vagy fogdák egy-két napra sem! A közvetítők pedig természetesen sokat elvesznek, nem szeretném őket igénybe venni, amíg egyedül is boldogulok. Köszönöm szépen a segítséget! Sok szerencsét neked is!
2009. aug. 23. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!