Most akkor 2012.12.15 az munkanap?
Figyelt kérdés
vagy akkor most mi a hatályos 2012 decemberrel kapcsolatban?2012. dec. 7. 08:52
2/7 anonim válasza:
Elsônek, rosszul tudod!
December elsejèn dolgoztuk le 31-èt ès 24-èt fogjuk ledolgozni 15-èn!
3/7 A kérdező kommentje:
és akkor ha a legfrissebb rendelet a 28/2012. (IX. 4.) NGM rendelet akkor hogyhogy nem ír a december 15 ről?
2012. dec. 7. 09:24
4/7 anonim válasza:
Igen, a dec.24-et dolgozzuk le, bár nem tudom minek, ha addigra világvége lesz? :D
5/7 anonim válasza:
Na ez egy jó kérdés, hogy miért nincs benne a hatályos rendeletben. Lehet szimplán csak egy NGM-beli malőr :D Egyre több helyen találkozok ehhez hasonló hibákkal..
6/7 anonim válasza:
5. vagyok. Nézelődtem, és rátaláltam egy hasonló kérdésre. Más is érdeklődött ezzel kapcsolatban a jogi fórumon, hátha ott (is) választ kapunk erre a kérdésre is.
7/7 anonim válasza:
Azért nem ír róla, mert ezt egy korábbi rendelet szabályozta: 39/2011. (X. 14.) NGM rendelet
a 2012. évi munkaszüneti napok körüli munkarendről
A december 31-et később vették pihenőnapnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!