17 évesen diákmunka suli után? (Részlet lent. )
Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, Budapesten járok Gimnáziumba, anyukám munkanélküli, illetve alkalmi munkái vannak, és egyedül tart el engem és a húgomat már 10 éve. Kb 2-3 éve nem talál egyáltalán munkát, azóta nagyon gázos a helyzet. Apukám már meghalt, így kapunk árva ellátást, meg családi pótlékot, de nem jövünk ki belőle. Most épp eltörte a lábát... 8 hét gipsz egyenlő azzal, hogy bedobhatjuk a törölközőt és jön a Karácsony. Decemberre hétvégi munkát találtam, de nagyjából éhbérért... Ha valaki tudna segíteni, megköszönném. Szívesen takarítok, vigyázok gyerekekre, korrepetálok nagyjából bármilyen tantárgyból, angolul és olaszul is tudok. Elvégzem a bevásárlást, cipekedek, akár irodában fénymásolok, adminisztrálok... Könnyebb fizikai munkára is befogható vagyok.2012. dec. 6. 11:32
1/2 anonim válasza:
Jelentkezz be diákszövetkezetekhez. Nem tudsz valami kézzel készített dolgot árulni?
Sok sikert amúgy!
2/2 anonim válasza:
hát diákmelót nem tudok, de állandót édesanyádnak igen. írj ha az is érdekel privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!