Erősáramu villanyszerelő szeretnék lenni!?
7.-edikes vagyyok és erősáramu villanyszerelő szeretnék lenni, az szeretném tudni hogy kb mennyit keres és milyen tanulási eredményeket kell elérni hozzá(pl fizikábol 5-ös kémia 5ös ilyenek)??
és melyik keres jobban a sima villanyszerelő vagy az erősáramu villanyszerelő??
a villanyszerelő az mindig erősáramú
a gyengeáramú az műszerész
szakmunkásképző, fizika, kémia abszolút nem számít
hiányszakma, mindent bele!
Köszi a választ!!
De akkor milyen tantárgybol kell jónak lennem??
Nem lényeges. Legyen egy elfogadható átlagod amivel felvesznek egy szakképző (szakmunkás) iskolába.
Szerintem 3-3,5 körül jó vagy.
Előző vagyok.
A kereset sok mindentől függ. Sok ágazata van. Pl.: épületvillamosság, karbantartó, stb...
Mo.-on nagyjából 100-200 között lehet ezzel keresni, de pályakezdőként inkább minimálbérre gondolj.
az első válaszoló megint hü*lye mint a fa*sz
a gyenge áramú az 1000-v-ig nyalogathatja hivatalosan a velanyt az erős áramú (az csak egy tovább képzést igényel) az meg nyalogathatja a 200kV vellanyt is
a műszeréz meg külön szakma
Az utolsó hozzászólónak igaza van!
Van általános villanyszerelő (Épület villanyszerelés 1000V-ig)
Van Ipari erősáramú villanyszerelő.(tovább végzett iskolák után kisfeszültségű(1000V)-közép(1000-35kV-ig vagy nagyfeszültségű szerelő35kV-tól.)
Az utolsó hozzászólónak igaza van!
Van általános villanyszerelő (Épület villanyszerelés 1000V-ig)
Van Ipari erősáramú villanyszerelő.(tovább végzett iskolák után kisfeszültségű(1000V)-közép(1000-35kV-ig vagy nagyfeszültségű szerelő35kV-tól.)
Bocsánatot kivánok..
Akkor mostan hogyis van ez?
Csak mert én ezt a utolsó hozzászólást nem vágom....
Lehet hogy hüje vagyok...de okos nem...
Akkor én most milyen villanyszereplőnek számitok?Kis közép vagy nagyfeszültségű szerelő?
Az áll a bizonyitványomba hogy erősáramúberendezés-szerelő (505-1)
kérdés h nem -e szintévesztő
nincsenek a logikai gondolkodási problémái..
Agyban ott kell lennie ha ilyesmivel akar foglalkozni
akkor akár még villanyász is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!