A Munkaügyi Hivatal által jogosult vagyok a Start kártyára így is?
Figyelt kérdés
Volt egy bejelentett melóhelyem 1 hónapig, de ők ezt nem vették igénybe, mondván nem szórakoznak start kártyával meg ezekhez hasonlókkal. Most mivel ott voltam egy hónapot így ez a start kártya elévült? Vagy ettől független következő munkahelyemen igényelhetem, ha élnek a lehetőséggel?2012. nov. 28. 14:58
1/4 anonim válasza:
Kiváltottad egyáltalán a start kártyát mielőtt munkába álltál?
2/4 A kérdező kommentje:
Olvasd el figyelmesn a kerdesem. Irtam, hogy nem..mert a munkaltatom azt mondta ot nem erdekli ez a start kartya, igy is foglalkoztat. Mivel nem kotelezo ez..csak a kerdes, hogy mivel mar volt egy melom, bar 1 honapig..de h akkor amr nem igenyelhetnem, mivel nem vok "palyakezdo"...vagy mi.
2012. nov. 28. 19:35
3/4 anonim válasza:
Tanulj meg fogalmazni.
Nem azt írtad, hogy nem váltottad ki, hanem azt:
"ők ezt nem vették igénybe"
magyarán: volt start kártyád, de a munkáltatód nem vette figyelembe a járulékok számításánál.
" mivel ott voltam egy hónapot így ez a start kártya elévült"
Ezzel meg konkrétan azt írod, hogy volt start kártyád: "ez a start kártya"
A start kártyát mindig a leendő munkavállaló igényli, a munkáltató pedig vagy érvényesíti az utána járó kedvezményt, vagy nem. Ha egyáltalán érvényesítheti.
4/4 A kérdező kommentje:
Igenybe vehetnem, de nem elt vele a munkaltatom, igy nem vettem igenybe. Kovetkezo munkahelyemnel igy kerhetem? Vagy nem??? NEM VETTEM IGENYBE!
2012. dec. 3. 10:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!