DukePool kérdése:

Yagooft? Ki mit tud?

Figyelt kérdés
Van ez a cég. Én lelkesem előregiztem rá. Nem fizettem semmit még be és nem is fogok. Ennek okai. Nem kapok egyértelmű választ a kérdéseimre melyek egyszerűek. Minek fizessek olyan szolgáltatásért ami egy az egyben google fordító módjára fordít, hibákkal mindennel együtt. Hogyan fogok adózni egy olyan cég bevétele után ami magyarországon nem tud számlát nyitni, pedigh az egyszerű folyamat lenne (pl. én mint vállalkozó 2-5 napon belül a világon jó eséllyel mindenhol tudnék számlát nyitni). Miért megy a pénz Panamai számlára? A cég alapítói között számos kétes hírű alak van akik már piramis játék ügyben is elő voltak már véve. Amikor kérdezek azt a választ kapom hogy ha nem tetszik ne csináljam, itt csak lelkes (amatőröknek) embereknek van helyük. Ez milyen válasz? A google azért már a beszédfelismerésnél tart és a világ minden nyelvére fordítja, és 90% el is mondja a felmondott, vagy beirt szöveget... mindezt ingyen.... az élethosszig tartó jövedelem egy vicc, ahhoz hogy folyamatos jövedelmed legyen folyamatos befizetés kell... azért az nem úgy van hogy veszek a Sparban 1 kg kenyeret 10.000.- huf ért aztán viszek még be 2 embert akik szintén vesznek kenyerett és én életem végéig kapok ingyen kenyeret...:) Kérdeztem hogy ezekre mégis milyen garik vannak... erre sem jött válasz.... kiváncsi vagyok kinek mi a véleménye? Mert kicsit fura hogy globálisan a magyarok benne vannak a top3 ban amikor éppen valami piramisjátékba másznak bele, és ez már unalmas:) pedig globálisan területileg nézve mi adtuk a legtöbb nobeldíjast, és tudost a világnak.

#Yagoof #Yagooft
2012. nov. 28. 13:09
 1/1 A kérdező kommentje:
Még ezzel kiegészítem mert állítólag dec.5 ig be akarják szedni a pénzeket.... [link] illetve [link]
2012. nov. 28. 13:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!