Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A győri Audi hungáriához...

A győri Audi hungáriához vesznek fel karosszéria lakatosokat?

Figyelt kérdés
egy ismerősöm szeretne oda jelentkezni mert olvasta hogy vesznek fel karosszéria lakatosokat. csak kiváncsiságból mekkora rá az esély?

2012. nov. 27. 21:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Megfelelő tapasztalat és esetleg ajánlás nélkül szinte semmi.
2012. nov. 27. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
én dolgozttam ott igaz én Szerkezetlakatos kénnt de azt tudom hogy tapasztalattal szinte biztos rengeteg ember kell odda csak építeni építik most is 2300-an meg,de ha kész lesz akkor is 2000-ren fognak ott dolgozni ha jól tudom
2012. nov. 28. 00:13
 3/3 Dogmatix91 ***** válasza:
Nekem keresztapám dolgozik az Audiban, kb 1 hónapja mondta, hogy létszámstop van, de érdeklődni kell, meg ha az audi.hu-n van kiírva ilyen állás akkor meg kell pályázni. Másképp úgy se lehet bekerülni, ha nincs megfelelő protekció. :S
2012. nov. 28. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!