A győri Audi hungáriához vesznek fel karosszéria lakatosokat?
Figyelt kérdés
egy ismerősöm szeretne oda jelentkezni mert olvasta hogy vesznek fel karosszéria lakatosokat. csak kiváncsiságból mekkora rá az esély?2012. nov. 27. 21:19
1/3 anonim válasza:
Megfelelő tapasztalat és esetleg ajánlás nélkül szinte semmi.
2/3 anonim válasza:
én dolgozttam ott igaz én Szerkezetlakatos kénnt de azt tudom hogy tapasztalattal szinte biztos rengeteg ember kell odda csak építeni építik most is 2300-an meg,de ha kész lesz akkor is 2000-ren fognak ott dolgozni ha jól tudom
3/3 Dogmatix91 válasza:
Nekem keresztapám dolgozik az Audiban, kb 1 hónapja mondta, hogy létszámstop van, de érdeklődni kell, meg ha az audi.hu-n van kiírva ilyen állás akkor meg kell pályázni. Másképp úgy se lehet bekerülni, ha nincs megfelelő protekció. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!