Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Biztonsagi orkent konnyen el...

Biztonsagi orkent konnyen el lehet helyezkedni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Nemreg megszunt a munkahelyem es atmeneti megoldasnak arra gondoltam, hogy elmegyek biztonsagi ornek. Mivel a tanfolyam nem vesz el eveket es utana is lesz valamilyen bevetelem (mert a tartalekaim vegesek), amig nem talalok megint a szakmamban munkat. Mennyire nehez mostanaban biztonsagi orkent elhelyezkedni? Jelent e az valami elonyt, hogy folyekonyan beszelek angolul?

A fegyvervizsganak van valami olyan elonye, hogy megerje extraban megcsinalni?

2012. nov. 24. 18:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
én munkám során sokat találkozok securitysekkel tré helyekre állandóan van felvétel, de az tényleg a legalja, normális helyekre viszont tényleg nem egyszerű bekerülni
2012. nov. 24. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:

420-450 Ft/óra közötti órabér kisebb áruházba állsz egész nap 8-12 órát mint egy darab fa és nézel ki magadból a nagyobb áruházba meg járőrözöl 12-16 órát mint egy mérgezett egér és mindent elvárnak és még b@szogatnak is!

Kaja,wc szünet nem akkor van amikor te azt akarod!

A betévedő vásárlók meg nagyon lenézőek!

Van az 500 Ft órabér amit néhány helyen kiemelkedőnek neveznek ott már a "főnöknek cipőt kell csókolni"!

(Ahol az 500 Ft órabért kiemelkedőnek nevezik ott már seggnyalást várnak ott már valami nincs rendbe)

Persze ez jó amíg nincs más meg én is örültem hogy legalább volt áruházba őri melóm de tényleg nem ajánlatos áruházba,boltba őrnek menni esetleg tapasztalatnak meg amíg nincs más!

A normális helyek a telephelyek,irodaházak,logisztikai központok,kóházak,stb

2012. nov. 24. 23:48
 3/4 anonim válasza:
csatlakozom az előttem szólókhoz.ha áthidaló megoldásnak szánod a vagyonőri melót,akkor szerintem ne tedd le a fegyvervizsgát.egyrész+pénz,és egy csomó macera.Ha netán annyira beleszeretsz az őrködésbe :),a fegyvervizsgát később is lerakhatod.
2012. nov. 25. 05:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha jó nyelvtudással rendelkezel tedd le a vizsgát és külföldön indítsd el karriered,mert itt nem néznek emberszámba ,sőt örülj ha megkapod a fizetésed.
2012. nov. 25. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!