Megvetendő, ha a főnök heti egy-két alkalommal hazahoz?
Én nem vennék azért arra mérget a helyedben,hogy a főnököd nem akar semmit sem. Ha abszolút nem tetszenél neki,akkor nem vinne haza,a másik meg hogy Gipsz Jakab kollégát is hazavinné.
Lehet persze hogy sosem fog kezdeményezni..de azért ez egy jel ha egy ffi egy hölgy kollégát szívesen hazavisz..önként felajánlva.
imponálni akar nyilván.
Engem is "hazahordtak" néha a főnökeim, pedig nem is egy helyen laktunk, ráadásul mással nem tették ezt meg. Én kedves gesztusnak vettem. Ráadásul 26 évet dolgoztunk még együtt, mégsem történt köztünk semmi. Az elején egy darabig furcsán néztek a kollégák, kolléganők, de aztán beletörődtek, hogy nem lesz miről pletykálni. Minket pont azért nem zavart, mert nem volt "hátsó" szándék a dolog mögött egyikünk részéről sem. Jókat beszélgettünk út közben.
Tehát nem feltétlenül biztos, hogy akar valamit, de kizárni sem lehet ezt a dolgot persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!