Véleményeket kérek!?
Azt nem tudom, hogy miért de én minden önéletrajzom kézzel írtam és csatoltam hozzá képet is. Meg nekem ez valahogy jobb mert így személyesen adom át és hátha a kisugárzás vagy valami megtetszik bennem ( érted amit mondok? :) )
A helyedben megírnám kézzel és be vinném. :)
A kézzel írott önéletrajzban sok minden meglehet állapítani az illető személyről.
Kezdjük a helyesírással. Aki nem tud helyesen írni, az a kézzel írott önéletrajzban rögtön kibukik. A rengeteg helyesírás arra enged következtetni, hogy az írója intelligenciája, tudása igencsak hiányos.
Az írás külalakja is fontos. Nem mindegy hogy valaki pecsételősen, macskakaparással ír, vagy szépen, választékosan. Sokat számít hogy külsőre hogy néz ki a papír. Sokan képesek csak egy kitépett papírra írni az önéletrajzot, pedig meg kell adni ennek is a módját.
Az email-es önéletrajz, nem a személyes írásunk. A gép is kijavítja a hibákat, sőt sokan sablon önéletrajzot írnak.
Jó magam is ha alkalmazok valakit, kérek írásos önéletrajzot.
üdv
Hát először is sok sikert
Viszont nem irigyellek :) Nem értem, hogy ilyen helyre minek kérnek motivációs levelet... Végül is mit lehet beleírni egy szolis munkához? Szeretek egész nap egyedül ülni? Nyilván nem ez az életcélja az embernek. Gondolom te is szeretnél idővel tovább lépni...
Egy szó: grafológia.
Nézik a helyesírást, jellemvonást készítenek belőle. A poén ebben, hogyha diszlexiás vagy / voltál, akkor a kézírás nem tükröz semmit. Én emiatt szívtam már, szóval igyekezz szépen írni.:)
Na hát elmentem, eltelt az interjú. Nagyon sokan voltak és ebből csak 2 embert vesznek fel. De felhívtak egy másik helyről is, oda szívesebben mennék, mert valahogy nívósabban nézne ki a munkahelyi tapasztalataim között!:)
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!