Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy fényképész?

Mennyit keres egy fényképész?

Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 20:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát,van aki nagyon jól él belőle, én maszek voltam 4 évig, de a TB-t alig tudtam kifizetni. Jó, nem dolgoztam ökör árakon (lehet,ez volt a baj), de én nagyon keveset kerestem vele. A nyár volt jó, amikor esküvők voltak, ott kicsit megelőztem magam, meg ősszel, amikor mentem a kisiskolásokról fotót csinálni, de ezzel ki is fújt. Ez az egész évnek kb. a negyedét teszi ki. Azokról, akik 800 Ft-ért vagy annál többért adnak egy lev.lap nagyságú képet, nem tudok nyilatkozni. Nekik biztos nincs ilyen gondjuk :-)
2009. aug. 14. 21:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Amennyit van képe bevallani az APEH-nak. Hivatalosan legalábbis annyit.
2009. aug. 14. 23:10
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát, én sajnos mindent bevallottam az APEH-nak ,mert akkor meg az tűnt volna fel, hogy miből élek. De lehet, sőt biztos sok olyan van, aki a számlát csak hírből ismeri. Lehet, ezért kényszerültem rá, hogy abbahagyjam a vállalkozásomat, és most a gépeimet is eladjam amik abból a korszakból maradtak. (első válaszoló voltam)

Kedves Kérdező! Fotós szeretnél lenni? Azért kérdezted, vagy csak kiváncsiság?

2009. aug. 15. 08:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Kiváncsi is foltam rá meg pályaválasztás előtt vok.
2009. aug. 15. 20:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha profi fotósként jó kapcsolataid vannak, és ezáltal sok megrendelésed, akkor akár nagyon jól is lehet keresni. Ha nincs ilyened akkor nagyon nehéz megélni belőle.
2009. szept. 9. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!