Mennyit keres egy fényképész?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 20:57
1/5 anonim válasza:
Hát,van aki nagyon jól él belőle, én maszek voltam 4 évig, de a TB-t alig tudtam kifizetni. Jó, nem dolgoztam ökör árakon (lehet,ez volt a baj), de én nagyon keveset kerestem vele. A nyár volt jó, amikor esküvők voltak, ott kicsit megelőztem magam, meg ősszel, amikor mentem a kisiskolásokról fotót csinálni, de ezzel ki is fújt. Ez az egész évnek kb. a negyedét teszi ki. Azokról, akik 800 Ft-ért vagy annál többért adnak egy lev.lap nagyságú képet, nem tudok nyilatkozni. Nekik biztos nincs ilyen gondjuk :-)
2/5 anonim válasza:
Amennyit van képe bevallani az APEH-nak. Hivatalosan legalábbis annyit.
3/5 anonim válasza:
Hát, én sajnos mindent bevallottam az APEH-nak ,mert akkor meg az tűnt volna fel, hogy miből élek. De lehet, sőt biztos sok olyan van, aki a számlát csak hírből ismeri. Lehet, ezért kényszerültem rá, hogy abbahagyjam a vállalkozásomat, és most a gépeimet is eladjam amik abból a korszakból maradtak. (első válaszoló voltam)
Kedves Kérdező! Fotós szeretnél lenni? Azért kérdezted, vagy csak kiváncsiság?
4/5 A kérdező kommentje:
Kiváncsi is foltam rá meg pályaválasztás előtt vok.
2009. aug. 15. 20:26
5/5 anonim válasza:
Attól függ. Ha profi fotósként jó kapcsolataid vannak, és ezáltal sok megrendelésed, akkor akár nagyon jól is lehet keresni. Ha nincs ilyened akkor nagyon nehéz megélni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!