Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen területeken éri meg...

Milyen területeken éri meg képeznem magam?

Figyelt kérdés

17f Idén érettségizek, villamosmérnökire vagy gépészmérnökire jelentkeznék még nem döntöttem el. Pontosan nem tudom mit csinálnak, majd megyek nyílt napra, megnézek egykét műszaki szakot, leginkább ez az irány érdekel. Szeretem a matekot, fizikát, programozni nem tudok. Angol középfokú nyelvvizsga, németet tanulgatom.

Szerintetek a nyelvre, a programozás alapokra, vagy a matek fizikára gyúrjak rá? Nem látom továbbá azt sem, hogy szakmai gyakorlat majd hogy lesz, diploma előtt a kapcsolatok kiépítése, dolgozni is szeretnék diploma megszerzése előtt, de sajnos nem látom ez hogy működhet. Mit jelentenek a kapcsolatok? Érdeklődjek mindenhol, mindenkitől? Mondják is, hogy nem csak a diploma számít, hanem hogy legyen elég tökös az ember, hogy elhelyezkedjen. Hogy lehetnék tökös ilyen téren? Kösz előre is a választ

2012. nov. 12. 16:04
 1/1 anonim ***** válasza:
ami a villamosmérnöki szakhoz kell c tudás, azt megtanítják, én se tudtam előtte, de ha angolul tudsz, az már fél siker. vagy csinálj fizikát, az is érdekes, illetve amiről én is csak nemrég hallottam, az az energetikai mérnök.
2012. dec. 4. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!