Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Közeleg a tél, nekem pedig...

Közeleg a tél, nekem pedig pénzre lenne szükségem, Hólapátolással mennyit kereshetnék?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hólapátolással szeretnék egy kis pénzhez jutni. 17 éves fiú vagyok.Faluban élek. Nem tudom hogyan kezdjek hozzá.

Hogyan kezdjek neki?

Mennyit kérhetnék érte?

Szükségem lenne egy kis segítségre!

Előre is köszönöm! :)

2012. nov. 2. 18:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Legfeljebb idősek söpörtetnék veled a járdájukat. Ők nem fognak sokat fizetni, legfeljebb pár száz forintot.
2012. nov. 2. 21:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Sajnos kicsi az esélye az esetleges sok munkanélküli mellett, de kérdezz rá a polgármesternél, hogy hasonló jellegü munka van-e a településen.

Illetve ha már fizikai munkában gondolkodsz, esetleg idõseknél érdeklõdj, van-e valamilyen ház körüli munka. Tûzifa vágás, elrakás, bevásárlás, receptkiváltás ha jársz városba.

2012. nov. 6. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!