Mi a véleményetek a területfejlesztési szakasszisztens OKJ-s végzettségről?
Figyelt kérdés
Úgy, mint elhelyezkedés? Fizetés? Karrier? stb?2012. okt. 30. 13:51
1/4 anonim válasza:
Egyik OKJ-vel se lehet elhelyezkedni, fizetést kapni, vagy karriert indítani.
2/4 A kérdező kommentje:
Hát azért én így nem általánosítanék! Azért köszönöm a válaszod, de ennél kicsit konkrétabbat szeretnék, főleg a kérdésben feltett szakról.
2012. okt. 30. 14:11
3/4 anonim válasza:
Nekem "diplomám" van ilyen, semmit sem ér, azóta is munkanélküli vagyok. Ha megfogadsz egy tanácsot, el sem kezded.
4/4 heszperia válasza:
Műszaki végzettség ,csoportvezető 20 évig, munkanélküli lettem ,elvégeztem ezt a képzést. Gyakorlati foglalkozás,nyelvvizsga, konzulens, diplomamunka, stb. Rögtön kiközvetítettek a munkahelyre, ahol megkérdezték, jobb vagy bal ajtó, tehát fogalmuk sem volt mi ez a végzettség. Kb ezer boríték és térti címzés, egy évben 3x munkanélküli közben közhasznú-célú , minden alkalommal munkavédelmi oktatás ,utoljára az előadó felszólított akár én is tarthatnám az előadást,ha tudta volna ilyen képzettségem is volt .Rettegés ,hogy meddig dolgozhatok. Agyamat nem kellett fárasztani.7 évig csináltam ezt,postát vittem,hoztam, azután végre állandó lett a munkahelyem és akkor már fő.X lettem a minimális fizetésért.Tanulni érdemes, csak az állam ne csak képzést adna a munkanélkülinek, hanem képzést a munkáltatónak, hogy mire tudják a dolgozót használni. Ezért az elemi iskola is elég amit 7 évig csináltam "dolgoztam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!