Két éve nem találok állást (mester diploma + 2 felsőfokú), mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Kommunikáció és média MSC diplomám van és angol meg német nyelvből tettem felsőfokú nyelvvizsgát. 27 éves Budapesti férfi vagyok, és sehol se alkalmaznak még ilyen érettségis állásokra se, teljesen reménytelennek érzem a helyzetemet. Mások hova tudtak elhelyezkedni ezzel a diplomával?2012. okt. 30. 08:49
11/15 anonim válasza:
Ez a diploma olyan, mintha nem is lenne, de a csapból is az folyik, hogy a kommunikációval kitörölheted, nem értem, akkor miért tettél le még mestert is belőle. Nyelvtudásoddal viszont kezdhetsz valamit. Én azt javaslom, hogy végezz el valami felsőfokú szakképzést, és a diplomádat tagadd le, mert túlképzett vagy.
12/15 anonim válasza:
"Én közvetlenül írtam pár külföldi cégnek, akiknél szívesen dolgoznék, különösen, akikhez van valami kötődésem (pl. itthon is hasonlót csinálok, vagy nagyon érdekel, stb.)
Vártam, vártam... de semmi. :( Még egy bú vagy bá se. :(
Aki kijutott külföldre, az hogy csinálta? "
Otthonról, kinti lakcím és telefonszám nélkül persze hogy senki sem fog visszajelezni! Én Angliában élek, itt a munkáltatók, ha a CV-d nem tartalmaz angol lakcímet és telefonszámot, akkor nem fognak értesíteni. Ha munkát akarsz, ahhoz ki kell jönni és itt keresni. Vagy veszel a vaterán egy angol sim kártyát, feltöltöd, majd ezek után jelentkezel és hívni fognak a cégek, így majd ha összejött egy pár interjú, csak akkor utazol ki.
13/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Írtam privátot egy ajánlattal, ha érdekel beszéljünk a dologról.
14/15 anonim válasza:
12-es! Ebben lehet valami, de mégis, hogy menjek ki a semmire, pénz nélkül...? :(
15/15 anonim válasza:
kérdező, írd már meg, milyen munkákra jelentkeztél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!