Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy mérnök-infor...

Mennyit keres egy mérnök-informatikus, és milyen irányba tud dolgozni?

Figyelt kérdés

2012. okt. 26. 11:00
 1/5 anonim ***** válasza:
A páromnak ez a végzettsége, mellett megcsinálta a mérnöktanárit is, és az értékesítésben dolgozik. Teljesen mást csinál, mint a végzettsége, de az értékesítésre teremtette az Isten is. Nagyon korrektül meg van fizetve.
2012. okt. 26. 16:25
 2/5 anonim ***** válasza:
100 bruttótól akár milliós is lehet a fizetés - attól függ, hogy hol, milyen körben, mennyi ideje dolgozik. Lehet üzemeltető, szervező, fejlesztő, mehet architektúra irányába, auditálásra, helpdeskre, infrastruktúrán belül DBA-nak, mindenféle OS adminnak, szervereket üzemeltetni, PC-ket dugdosni, telco részlegen dolgozni, vezethet csoportokat, lehet vezető, stb... csak hogy az én nem-IT-s cégem IT osztályának területeit mondjam.
2012. okt. 26. 18:44
 3/5 anonim ***** válasza:
De mehet akár projektvezetőnek vagy tanácsadónak is (ezek valahogy kimaradtak az előző felsorolásomból)
2012. okt. 26. 18:44
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
100 bruttó???? Ezen jót mosolyogtam...Ha ennyit ajánlottak volna, akkor inkább egy pénztárosi munka. Egy valamirevaló cégnél alsó hangon 230-250 bruttót meg adnak, ha ennél kevesebbet kínálnak ott még a kávét is te fogod főzni. Egy ilyen munkakörben teljesen elvárt a havi nettó 200 ezer és megint csak keveset mondtam.
2012. okt. 27. 17:37
 5/5 anonim ***** válasza:
17:37! Igen, 100 bruttó, van ilyen. Nyíregyen adnak ennyit azoknak az "IT-soknak", akik igazából csak a gépeket dugdossák össze a monitorral.
2012. okt. 28. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!